Sign in to follow this  
Followers 0
bstempi

Recent forum upgrade

56 posts in this topic

This thread is here to answer questions or to offer help to users who are having issues post-upgrade. If you have issues, concerns, comments, or feedback, post them here!

Share this post


Link to post
Share on other sites

A minor thing, there no longer seems to be a way to return directly to the 0 A.D. home page.

Share this post


Link to post
Share on other sites

it seems bbcode is not working on certain posts

please check

also can we have a button for editing posts instead of a hyperlink

Edited by infyquest

Share this post


Link to post
Share on other sites

A minor thing, there no longer seems to be a way to return directly to the 0 A.D. home page.

Maybe we should change the "Wildfire Games" image to link to Wildfire Games home page and rename "Wildfire Games Home" to "0 A.D. Homepage" and link it back to the game home page?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Maybe we should change the "Wildfire Games" image to link to Wildfire Games home page and rename "Wildfire Games Home" to "0 A.D. Homepage" and link it back to the game home page?

Sounds like a plan, since the old way of having both the Wildfire Games logo and tab link to the "Wildfire Game Home" was rather redundant.

Share this post


Link to post
Share on other sites

- In the old HP there where 2 different newlines: 1.) "Normal" newline entered with strg+enter 2.) 1 1/2 newlines entered with enter They seam to mess up things quite often (an added newline added space before the paragraph it was entered after or after submitting additional newlines where added strangely). This issue seams to be no more, great job :notworthy:

- When trying to edit a long post you could not reach the end of the post with the cursor. This issue seams to be fixed as well :thumbup:

- Before and after smilies spaces are added automatically. This issue is still there. In addition a smiley is wrapped ti a newline if it is entered directly behind it.

- If the right (next) button of the smiley-bar is presses too often no smilies are in any more (instead of starting with the 1st smilies again). If you then press the smiley button again the bar is hidden, presses again the bar shows up again but still no smilies in. The "show all" button of the smiley-bar opens a new page with the smilies in which seams bad for me because with many topics opened you don't know to which topic the smiley-tab (or windows) belongs to.

- I don't seam to be able to change my avatar. "Change" appears at mouse-over the avatar in my profile but clicking does not do anything. Animated gifs does not seam to work any longer (but I can't tell for sure since I can't change my avatar and you said there where an issue with that and they might have to be changed). Plz help me with this one.

In general: Good job :thumbsup:

Edited by FeXoR

Share this post


Link to post
Share on other sites

Accidently I requested it in another post:

- I can't find "mark forum as read" link

Other then this, for now it looks awesome.

Edited by iap

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sorry for the double post but:

I can reach the end of the post with the cursor when editing a post now but entering a newline there enters it somewhere totally different (somewhere at the beginning) :shocking:

Edited by FeXoR

Share this post


Link to post
Share on other sites

Triple post since I can't enter newlines properly...

- Copy and paste seams to somehow ignore spaces (or sometimes add some)...

Share this post


Link to post
Share on other sites

I can reach the end of the post with the cursor when editing a post now but entering a newline there enters it somewhere totally different (somewhere at the beginning) :shocking:

- Copy and paste seams to somehow ignore spaces (or sometimes add some)...

What browser are you using? I can't replicate either of these.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I don't like the default font size for posts (testing on both Opera and Firefox, and Linux and Windows) - it's now 14px, which seems annoyingly large when trying to read or write any non-trivial-length posts, and it looks inconsistent with the rest of the text in the UI. I think 13px looks much better.

The font in the non-WYSIWYG post editor (Courier New, small) is almost unreadable for me on Linux (it's alright on Windows). "font-family: monospace; font-size: medium" would work better.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Who is this new user "Facebook"? Can't click on their name. Image below:

post-12985-0-45390800-1336916914_thumb.p

Share this post


Link to post
Share on other sites

What browser are you using? I can't replicate either of these.

Opera 11.60

Share this post


Link to post
Share on other sites

There used to be an "advanced search" link for the forums, but now once you enter some text in the search box it seems you can't do an advanced search (only if the text box is empty - which is not all that clear IMO).

Share this post


Link to post
Share on other sites

There used to be an "advanced search" link for the forums, but now once you enter some text in the search box it seems you can't do an advanced search (only if the text box is empty - which is not all that clear IMO).

Looks like clicking on the magnifying glass takes you through to the advanced search options

Share this post


Link to post
Share on other sites
I don't like the default font size for posts ... it's now 14px, ... I think 13px looks much better.
Agreed. I've changed the default font size.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is there a "Mark All Read" button on the "View New Content" page? Can't find it. :)

Edit: Nevermind, I guess it's a moot point, with the extra viewing options on the left. Very nice. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Looks like clicking on the magnifying glass takes you through to the advanced search options

Ah, but not after you type text in the search box. It seems to me there is no way to get back to an advanced search other than starting over or clearing out the text, there really should be a direct shortcut to that :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is there a "Mark All Read" button on the "View New Content" page? Can't find it. :)

Edit: Nevermind, I guess it's a moot point, with the extra viewing options on the left. Very nice. :)

'

Yes there is, right at the bottom left, next to the RSS feed button. Its called 'Mark Community Read' :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've fixed the search issue. There was a cog but it wasn't visible because it blended in with the gray background. So I've added a darker background behind just that cog. You might need to hard refresh your cache a few times (Ctrl+Alt+R)

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

I no longer find the preview button before posting.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I no longer find the preview button before posting.

If you click More Reply Options then the preview button should appear.

Share this post


Link to post
Share on other sites

If you click More Reply Options then the preview button should appear.

Yep, the same as last version, iirc.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0