Jump to content

Map Selection GUI bug


Sevda
 Share

Recommended Posts

This funny bug shown below sometimes occurs when I quit the lobby and start a singleplayer game. It has persisted over the alphas, and has become especially frequent in A25 that I felt a need to report it.

 

My solution is to delete all of my configuration files and relaunch the game, that often fixes the problem, but then I would have to tweak the settings again.

The log files are here:

userreport_hwdetect.txtsystem_info.txtmainlog.htmlinterestinglog.html

And below are my configurations:

user.cfgmatchsettings.jsonlocal.cfg

 

It's also worth mentioning that 0A.D interferes heavily with KDE desktop effects. As soon as I launch 0AD, all animations disappear and become jagged; KDE desktop effects such as magic lamp windows and wobbly windows disappear; round corners of windows become right angles; latte-dock also experiences glitches. I am not sure if these 2 bugs are related. 

 

  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...