Jump to content

Multiplayer lobby problem


Recommended Posts

Local firewall? Router or ISP censoring wfg?

Tried disabling TLS encryption (in case you trust your ISP and arent on a public wifi)? (Perhaps its an outdated cert?)

In case you get it working, please tell us what the issue was.

We could also look at the server logs.

Link to post
Share on other sites
21 hours ago, elexis said:

Local firewall? Router or ISP censoring wfg?

Tried disabling TLS encryption (in case you trust your ISP and arent on a public wifi)? (Perhaps its an outdated cert?)

In case you get it working, please tell us what the issue was.

We could also look at the server logs.

nope... still the same... :(

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...

For reference, according to the according PM conversation (9954):

On 8/7/2019 at 10:03 PM, user1 said:

It looks like your client doesn't send anything after connecting.

On 8/9/2019 at 2:42 PM, user1 said:

The IP address did change.

So it sounds like a mobile connectivity issue, dunno.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...