Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'noob'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Welcome
    • Announcements / News
    • Introductions & Off-Topic Discussion
    • Help & Feedback
  • 0 A.D.
    • General Discussion
    • Gameplay Discussion
    • Game Development & Technical Discussion
    • Art Development
    • Game Modification
    • Project Governance
    • Testing

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


First Name


Last Name


Skype ID

Found 2 results

  1. Part 1: I downloaded Alpha 19 directly. As soon as I start the game from the shortcut in the Windows start menu, it initiates and takes me directly to the mod selection menu. Is this normal? I thought it should take me to the main game menu. Part 2: In the mod selection window, I select the Alpha 19 mod, enable, and then start the mod. Then the main game menu comes up. The game works fine. However, when I go to the scenario editor, it does not start. I have given it over 5 min for the user interface to show up. However, when I open windows task manager pyrogenesis.exe is running in the backg
  2. its definitely nicer than the last time i played the mac version. My thought process since I only play this game for like an hour every few months. so I'm not too biased, maybe you can take this into account as what the typical person goes through on playing this game. My thought process slightly jumbled * Start up Game * It has a name: Empires Ascendant * Oh look options. Do they have Isometric view like Age of Empires II? Guess not * Multiplayer lobby? Screw Single Player, MP is where its at (nobody joins and lobby looks empty after couple minutes so i start game with bot in mp (maybe its on
×
×
  • Create New...