Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'file path'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Welcome
    • Announcements / News
    • Introductions & Off-Topic Discussion
    • Help & Feedback
  • 0 A.D.
    • General Discussion
    • Gameplay Discussion
    • Game Development & Technical Discussion
    • Art Development
    • Game Modification
    • Project Governance
    • Testing

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


First Name


Last Name


Skype ID

Found 1 result

  1. Part 1: I downloaded Alpha 19 directly. As soon as I start the game from the shortcut in the Windows start menu, it initiates and takes me directly to the mod selection menu. Is this normal? I thought it should take me to the main game menu. Part 2: In the mod selection window, I select the Alpha 19 mod, enable, and then start the mod. Then the main game menu comes up. The game works fine. However, when I go to the scenario editor, it does not start. I have given it over 5 min for the user interface to show up. However, when I open windows task manager pyrogenesis.exe is running in the background. This does not seem normal. Intuitively, I would assume the main game menu starts from the beginning, then I can go straight to the scenario editor. This is not the case. Is this normal? What do I need to change to get Atlas working?
×
×
  • Create New...