Jump to content

ChocolateLover

Community Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About ChocolateLover

  • Rank
    Tiro
  1. It's fine. Perhaps , in the future , when I'll posses a qualitive PC I'll return to chat around about my gameplay. It was nice being here, at this welcoming comunity. Peace!
  2. ...I see Oh well, maybe I got too excited because when I checked OAD system requirements, it seemed like It could handle it. ...Back To Age Of Empires 3 I guess..
  3. crashlog.dmpcrashlog.dmp This is the link I 've been using. I have tried to reinstall, preferably with the torrent Still fails! I don't seem to find it..
  4. I just tried it.... Nope , Still not. It saddens me that I can't play the game after 4 days
  5. yes I last-checked yesterday, I downloaded two outdated drivers with avast; Yet ,the game fails to open
  6. crashlog.dmp crashlog.txt
  7. Hi I am from Albania My nickname's simply my favorite desert :Cookies CEST (Central European Summer Time) UTC/GMT +2 hours
  8. I'm Having the same issue (btw I'm new to the game , got interested after a youtube video and decided to give it a try, in which case i'm unable to, because the game isn't launching.!! Now I found myself here.., so HI! ) Much to our regret we must report the program has encountered an error. Please let us know at http://trac.wildfiregames.com/ and attach the crashlog.txt and crashlog.dmp files. (I have no idea where those are located ) Details: unhandled exception (Access violation writing 0x00000000) Location: unknown:0 (?) Call stack: (error while dumping stack: No stack frames found) errno = 0 (No error reported here) OS error = 0 (no error code was set) I have Avast Antivirus I have 40GB free It occurs since the start, like right when i enter pyrogenesis My soundcard is enabled (realtek High def..) and now I feel Clueless
×
×
  • Create New...