Jump to content

weedpatchfarm

Community Newbie
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About weedpatchfarm

  • Rank
    Tiro
  1. I always play against one AI; usually a small or medium map. I usually use a skirmish map, primarily land ones with little water-- various civs, mostly Roman and Ptolemies. Since I stopped using reveal map and use 'explored' or the regular settings I have had some very minor "speed up" moments after lag but it's not that fast and lasts only a few seconds or so, pretty normal. "Super Speed" did seem to always hit farther into the game, I want to say 30 minutes in when our civilizations were getting pretty big and there were quite a few moving units. Which makes sense just as regular lag 'catch
  2. Hi guys, sorry for taking so long to reply, I appreciate you all taking the time to help me. I think I found the solution! I suddenly realized (don't know why I didn't think of it before) that almost all the games I play do have something in common--- I almost always reveal the map. Until now I never gave it a second thought, but I don't like trying to find the AI character so I would reveal the map almost every time I played a game. After it came to mind, I wondered if that might be the common denominator to my problem, so I stopped doing that and tried playing with fog of war only or just b
  3. Hmm. I don't think it happens after a certain event, once it happened during town phase, another during city phase. I can't reproduce it because last night I played for like an hour and never had a problem, then today I tried playing and it happened again. Oh, ok. today I did have some lag right before it "sped up" so maybe that's it. I don't remember if there was lag the last time. I don't know if it's related, but today when it happened, I had just paused the game. Like, it was going slowly, then I paused to go get some food, and when I unpaused it everything immediately went superspeed. I
  4. Hi, I'm really new to this game, I played it a couple times a year/ish ago, got a different computer, downloaded it again recently and I'm loving it so far. However, contrary to most people, who seem to have problems with lag, mine goes way too fast. Like, everything in the game works normally until about 20- 30 minutes in; then, suddenly, all of my units start moving at lightning speed! The game speeds up so much that I can barely even click on any units due to them moving so fast... I lost one of my last games just because the units were moving so quickly I couldn't direct them, and when I
×
×
  • Create New...