Jump to content
Sign in to follow this  
ROBBIEPam

Compile Errors

Recommended Posts

svn update did not get rid of any of the errors :(

is this what the 2nd incident is to look like?


if(!skipPopulate)

{

PRealDirectory rd;

rd = subdirectory->AssociatedsubDirectory();

debug_printf(L"populating %ls\n", rd? rd->Path().string().c_str() : L"(0)");

RETURN_ERR(vfs_Populate(subdirectory));

rd = directory->AssociatedsubDirectory();

debug_printf(L"populated %ls\n", rd? rd->Path().string().c_str() : L"(0)");

}




directory = subdirectory;

}

Edited by ROBBIEPam

Share this post


Link to post
Share on other sites
svn update did not get rid of any of the errors

OK. But it's just like detective work - we've got to rule out the obvious stuff first.

is this what the 2nd incident is to look like?

Duude! I can't hold your hand at every step of the way.

AssociatedsubDirectory doesn't exist anywhere in the project,

and as mentioned, we need to replace all occurrences of

`directory' (the whole word) with subdirectory.

The 2nd spot should read:

if(!skipPopulate)
{
PRealDirectory rd;
rd = subdirectory->AssociatedDirectory();
debug_printf(L"populating %ls\n", rd? rd->Path().string().c_str() : L"(0)");
RETURN_ERR(vfs_Populate(subdirectory));
rd = subdirectory->AssociatedDirectory();
debug_printf(L"populated %ls\n", rd? rd->Path().string().c_str() : L"(0)");
}

Unfortunately, at this rate, the bug isn't going to be found *sigh*

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm very sorry, I wish I was better at this and knew more. I really want to learn but I think I may as well give up. My parents made me quit school at 8th grade and I didn't have any access to a computer till I was 14 and I didn't get access to the internet till less than a year ago (i'm 19 now). I guess I'm just to far behind…

anyway, I'll do my best to help you all I can and I'm sorry I misunderstand so often. one thing that I meant to mention is that while the file "program.rng" does exist, its has an extra nesting level. It is in "binaries/DATA/mods/public/shaders/program.rng" I tried to fix the second incident and its building now so I should be able to get its results up here for you the next time I have internet which will be at 2 a.m.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm very sorry I'm not better at this! I really want to learn it but I guess I'm to far behind. My parents made me quit school at 8th grade, I didn't have access to a computer till I was 14 and I just got internet access less than a year ago (I'm 19 now) I'll do my best to help you but then I'm putting programing behind me and gonna give up on college and stuff and just focus on my night shift job at walmart.

Anyway, one thing that I meant to mention is that while "program.rng" does exist, it has an extra nesting level that could be throwing things off? its address is "binaries/DATA/mods/public/shaders/program.rng" I don't know if this is the problem or not.

I tried to fix the second incident and its building now so i should be able to post the results the next time I have internet which will be at 2 a.m.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ok, its def not finding all the image files. the game loads now, but does not have the person, or the houses and other buildings. they are supposedly there, just invisible. I tried to find where to change where it looks for them to see if the extra nest level was what was throwing it off but I must not be smart enough because I couldn't figure out where that part of the program was. I did check and some of the files that it said it couldnt find were there...

Edited by ROBBIEPam

Share this post


Link to post
Share on other sites

guess you aren't gonna answer mr… oh well, i just won't be able to play the game :( sorry 4 wasting your time…..

Currently Jan is away on vacation, so he's unable to answer at the moment.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Back!

Reading this thread again, it looks like we've got a not entirely simple bug. Debugging is hard any way you slice it, and I guess we'd need an experienced OS X developer to find out what's going wrong. We'll get it eventually, though. When OS X is better supported and we release a binary installer, you will be in the game :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...