Sign in to follow this  
Followers 0
lulo

[ParamNode] Could not remove token 'nonexistenttoken' from node 'a'; ...

4 posts in this topic

can build it's all fain and ok...can test... this message:

lulo@lulo-ubuntu:/home/backup/0.A.D./0ad$ binaries/system/test
Running 260 tests................................................................................................................................................................WARNING: [ParamNode] Could not remove token 'nonexistenttoken' from node 'a'; not present in list nor inherited (possible typo?)
.WARNING: [ParamNode] Could not remove token '' from node 'a'; not present in list nor inherited (possible typo?)
...................................................................................................OK!
lulo@lulo-ubuntu:/home/backup/0.A.D./0ad$

anny sugestion ?

revision 11355...

Edited by lulo

Share this post


Link to post
Share on other sites

These messages are harmless. They were added in revision 11342 as part of a crashfix to warn to modders that something is wrong in their XML templates. To make sure we don't run into the crash again in the future, I added a testcase for it, which is why you're seeing them in the output.

I'll see if we can suppress them somehow.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Should be fixed now in revision 11360 :)

confirm this fix:

lulo@lulo-ubuntu:/home/backup/0.A.D./0ad$ ./rebuild.sh
A binaries/data/mods/public/maps/random/gulf_of_bothnia.json
A binaries/data/mods/public/maps/random/gulf_of_bothnia.js
...
...
...
U source/simulation2/system/ParamNode.cpp
Uaktualniono do wersji 11369.
Cleaning bundled third-party dependencies...
Cleaning Premake4
Cleaning build output...
...
...
...
test_setup.cpp
Linking test
lulo@lulo-ubuntu:/home/backup/0.A.D./0ad$ binaries/system/test
Running 260 tests....................................................................................................................................................................................................................................................................OK!
lulo@lulo-ubuntu:/home/backup/0.A.D./0ad$

test should be ok.

:victory:(y):D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0