Jump to content
soshanko

Multiplayer lobby problem

Recommended Posts

11 minutes ago, user1 said:

This doesn't look familiar to me.

Have you tried logging on recently?

just tried now. but the same. 

"The stream has been closed by the server"

Share this post


Link to post
Share on other sites

Local firewall? Router or ISP censoring wfg?

Tried disabling TLS encryption (in case you trust your ISP and arent on a public wifi)? (Perhaps its an outdated cert?)

In case you get it working, please tell us what the issue was.

We could also look at the server logs.

Share this post


Link to post
Share on other sites
21 hours ago, elexis said:

Local firewall? Router or ISP censoring wfg?

Tried disabling TLS encryption (in case you trust your ISP and arent on a public wifi)? (Perhaps its an outdated cert?)

In case you get it working, please tell us what the issue was.

We could also look at the server logs.

nope... still the same... :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Which OS are you guys using?

From the lobby server logs, it seems like it's failing at the TLS authentication stage. (https://en.wikipedia.org/wiki/Salted_Challenge_Response_Authentication_Mechanism)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...