Jump to content
Sign in to follow this  
Palaiologos

ModIo.cpp errors SVN Linux

Recommended Posts

Having witnessed @ffffffff lose horribly to borg, I have had to reassess my confidence in his ability to offer any advice from here on out...

13 hours ago, ffffffff said:

ln -s

"make symbolic links instead of hard links"

Ok

13 hours ago, ffffffff said:

but then from 0ad source folder 


LD_LIBRARY_PATH="$LD_LIBRARY_PATH:/usr/local/lib/" binaries/system/pyrogenesis

binaries/system/pyrogenesis doesn't exist, as shown in 2nd screenshot of original post..

13 hours ago, Imarok said:

Is compiling still not working for you? 

@Imarok No, I can't say that I have made any progress. The more backtracking I had done before making the post, the more lost I became. Programming swings at the other end of the pendulum...

13 hours ago, Imarok said:

What are you trying to do?

  Trying not to feel completely useless and incompetent or waste someones time . But I was eventually hoping to install one of the mods I recently became aware of which someone said required SVN.. :)

 

13 hours ago, Imarok said:

What have you done?

 

Skip this part ;)

13 hours ago, Imarok said:

What works?

In what way and how does it work not?

 
Revisiting this advice from a different perspective. Thanks, really.

Share this post


Link to post
Share on other sites

What I intended with my W-questions: You should always post a error log/compile log and state at which point it is failing and which commands you used for building. Else it is very difficult to help you.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 hours ago, Imarok said:

error log/compile log

Ok, I was unaware of this. Where would these be found. I have looked through many 0ad folders with no avail.

 

5 hours ago, Imarok said:

commands you used for building

When building, per instructions, it says "cd ../../.." after "make pyrogenesis -j3". Am I to substitute certain words in place of the '..' ?

 

5 hours ago, Imarok said:

Else it is very difficult to help you. 

Was hoping to make this as simple as possible for anyone responding. Understood.

 

6 hours ago, mapkoc said:

i don't think libsodium is supposed to be in x8664linuxgnu as in the picture 

sudo apt-get install libsodium-dev ended up there mapkoc.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Palaiologos said:

Ok, I was unaware of this. Where would these be found. I have looked through many 0ad folders with no avail.

No, I just meant  the command line output.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Palaiologos said:

When building, per instructions, it says "cd ../../.." after "make pyrogenesis -j3". Am I to substitute certain words in place of the '..' ?

As you already built with sudo some time ago, we need to rule out the possibility you did it again ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...